Bewonersorganisatie en huurdersvereniging Wielewaal
Welkom op onze website

Wielewaal journaal

 


Nieuws


Terug naar overzicht

15-06-2016

Van de voorzitters

Informatie over de huidige stand van zaken en andere wetenswaardigheden. Wat mij op dit moment zeer verontrust, zijn de toegenomen vernielingen aan persoonlijke eigendommen en dan vooral de auto's. Bewoners, houd uw ogen en oren open en meld het als u wat ziet. Heb respect voor elkaars eigendommen.
Verder kan het zijn dat u naast uw huis iemand bezig ziet in de tuin van een leeg huis. Dit is een nieuw initiatief van zowel de BOW, HVW, alsook Joke Broekzitter. Verder in de nieuwsbrief zal wat worden uitgelegd over de "adoptietuintjes".
De coöperatie unie van en voor de Wielewaalers is een feit. De meeste bewoners zijn al lid maar als er nog bewoners zijn die lid willen worden, kan dit natuurlijk altijd in de wijkwinkel.
In september zal er een jaarvergadering worden gehouden. Exacte datum, tijd, agenda en notulen krijgt u te zijner tijd.
De strijd voor de nieuwe wijk gaat onveranderd door. We blijven rechtvaardig vechten voor een betaalbare oplossing. Zet dus vooral ook uw handtekening voor het woonreferendum. Dan rest mij nog te zeggen dat ik met klem vraag om te proberen de onrust in onze wijk niet te voeden dan kunnen we nog meer bereiken.
Uw voorzitter Karen Groen namens de huurdersvereniging. Namens de voorzitter Wil de Ben uw voorzitter van de bewonersorganisatie.Terug naar overzicht